Audio Unit Naming

If you need to write about anything else please do it here...
Post Reply
ineedlush101
Posts: 11
Joined: Tue Feb 08, 2011 12:43 pm

Audio Unit Naming

Post by ineedlush101 » Wed Feb 09, 2011 9:08 am

Hi, demoing some plugins to see what else I might want to get if lush comes out soon. Weird OCD inquiry but do the audio units really need to be named "D16 Group Audio Software"? Why not just "D16 Group"? :mrgreen:

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Audio Unit Naming

Post by Sebastian@d16 » Wed Feb 09, 2011 9:15 am

Hi,

Why such a request ? :) is the pull-down menu too wide in some place? ;)

Best regards,
Sebastian

ineedlush101
Posts: 11
Joined: Tue Feb 08, 2011 12:43 pm

Re: Audio Unit Naming

Post by ineedlush101 » Wed Feb 09, 2011 9:20 am

Ohhh fast reply! You must have saw my post in the other thread too. :D Yea it does make the menu wider than it needs to be and seems kind of unnecessary since we already know it's audio software. :P

Post Reply