can add a resize of the plugins

If you need to write about anything else please do it here...
Post Reply
husak
Posts: 9
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:07 pm

can add a resize of the plugins

Post by husak » Wed Jan 21, 2009 9:42 pm

i like to see resized plugin like zebra does on the latest update ,this is amazing for my 22" touch screen to put the hans over the TR and TB better tham now .

is this posible on futures updates :?:

User avatar
Jacek@d16
Posts: 339
Joined: Fri Mar 03, 2006 11:34 am
Location: Katowice/Poland
Contact:

Post by Jacek@d16 » Thu Jan 22, 2009 9:32 pm

Definitely - YES.
After AU releases, we will add an skinning option for every plugin, so big GUIs need only to be re-rendered in higher resolution.
It's "only"... 5 days/24h of rendering per plugin :)
Plugins sound master

husak
Posts: 9
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:07 pm

Post by husak » Fri Jan 23, 2009 7:24 pm

wow im excite !!
this is the best solution for my touch screen monitor :roll:

thanks thanks very thanks :!: :!:

User avatar
s-tek
Posts: 52
Joined: Tue Jul 17, 2007 10:39 pm
Location: Berlin | Germany
Contact:

Re: can add a resize of the plugins

Post by s-tek » Sat Feb 15, 2020 11:01 pm

Are there any news here after 11 years???
Will there be a resize option finally in 2020?
It is a standard function for any plugin developer. :P
audiolabor-label.de

Post Reply