Synthorus presets

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
Laurent Bergman
Posts: 14
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:56 pm
Location: France

Synthorus presets

Post by Laurent Bergman » Tue Jun 07, 2011 6:15 pm

Hi all,

if you're interested, i've uploaded some presets from my personal collection.


http://www.megaupload.com/?d=ZGWB9NPW


Enjoy !


LBrg.
PowerMac G5 2 x 2,5 Ghz/4,5 G°-Logic pro 7 & 8
Macpro 8 x 2,4 Westmere/8 G°/SSL Madi AX/Logic Pro 9.1.8 and Logic X 10.0.4

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Synthorus presets

Post by Sebastian@d16 » Wed Jun 08, 2011 9:55 am

Hi Laurent,

Can i upload this presets to User Area, so they would be available as an "add-on" for Syntorus' users? :)

Best regards,
Sebastian

Laurent Bergman
Posts: 14
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:56 pm
Location: France

Re: Synthorus presets

Post by Laurent Bergman » Wed Jun 08, 2011 12:43 pm

Hi Sebastian,


no problem !


With pleasure :wink:


Best regards,


Laurent.
PowerMac G5 2 x 2,5 Ghz/4,5 G°-Logic pro 7 & 8
Macpro 8 x 2,4 Westmere/8 G°/SSL Madi AX/Logic Pro 9.1.8 and Logic X 10.0.4

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Synthorus presets

Post by Sebastian@d16 » Thu Jun 09, 2011 10:31 am

Thanks :)

Done!

Post Reply