Decay Time display issue

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions

Decay Time display issue

Postby AB459 » Mon Aug 17, 2015 4:16 pm

Hi Sebastian
Just recently began to use Toraverb, and noticed some strange behavior in Decay Time display data.
When The Size and Feedback knobs set to maximum, and if slightly change values of both then the Decay Time display will be randomly show significantly different values (from 290 to 400 sec.)

I attach capture gif, which show what going on.
http://www.pixhost.org/show/3430/290767 ... _issue.gif

Ofcourse, it's not critical problem, but need to know, it is should be or it's actually some issue.

Win7 64bit, DAW 32bit (Studio One 2, Ableton Live 9) plugin VST32bit, v140
AB459
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 15, 2015 11:18 pm

Re: Decay Time display issue

Postby Sebastian@d16 » Tue Aug 18, 2015 12:28 pm

Hi,

Thank you for reporting the issue. It's undeniably Toraverb's problem, because we were able to reproduce it on all DAWs and both; Windows and Mac OS X systems. It's like to be some math rounding glitch of the tail's length calculations, which involves these two parameters; Size and Feedback. But don't worry, it doesn't affect the signal path, because the calculations have only informative purpose - to show how long the effect will reverberate depending on its settings.

I'm putting this onto out ToDo list for 2.x upgrade.

Kind regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1518
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Decay Time display issue

Postby AB459 » Tue Aug 18, 2015 3:49 pm

AB459 wrote:it doesn't affect the signal path, because the calculations have only informative purpose


Then ok, thank for response.
Love superlong tails :) Please make freezing feature in V2.
AB459
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 15, 2015 11:18 pm


Return to TORAVERB 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron