Toraverb becomes 1 channel in surround

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
Lovechld2000
Posts: 12
Joined: Thu May 31, 2007 12:48 pm
Location: Singapore
Contact:

Toraverb becomes 1 channel in surround

Post by Lovechld2000 » Sat Nov 28, 2009 8:10 am

When Inserting a Toraverb 1.20 on a surround channel in Nuendo 4.3, the effect only comes out on the left. I understand if this reverb can't work in surround (yet) but other stereo reverbs appear as a 2 channel patchable device in a surround channel.
Toraverb appears patched across all 6 channels and the patching is not changable. Is this deliberate or a bug?
MAC Cubase Nuendo N.I Metasynth Novation FabFilter SSL UAD

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Mon Nov 30, 2009 12:43 pm

Hi,

Toraverb works as mono->mono and stereo->stereo device only.

Best regards,
Sebastian

Lovechld2000
Posts: 12
Joined: Thu May 31, 2007 12:48 pm
Location: Singapore
Contact:

Post by Lovechld2000 » Tue Dec 01, 2009 2:39 am

If that is true, it should appear as a stereo device in a surround channel. This is what other plugin manufacturers do. The way it works now, it's not usable as a stereo device in a surround situation.
MAC Cubase Nuendo N.I Metasynth Novation FabFilter SSL UAD

Post Reply