toraverb 1.0.0 RC doesn't output anything in sound forge

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
CosmicD
Posts: 155
Joined: Thu Feb 22, 2007 8:40 pm

toraverb 1.0.0 RC doesn't output anything in sound forge

Post by CosmicD » Mon Aug 03, 2009 2:40 pm

Hello,

Trying toraverb 1.0.0 RC and in soundforge it doesn't output any preview and if I process offline it will be a mute wave file, even if the FX setting is set to dry.

in reaper, it seems to work fine.

It would be nice if the quality setting is saved in a permanent setting (in registry or config?) , so it would always stay the same when unloading the plugin.
http://www.cosmicdreamer.be

CosmicD
Posts: 155
Joined: Thu Feb 22, 2007 8:40 pm

Post by CosmicD » Tue Aug 04, 2009 8:56 pm

Sorry, my last postwas a bit un nuanced: it seems to be that mono files don't process.
http://www.cosmicdreamer.be

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Wed Aug 05, 2009 9:59 am

Hi,

Could You check our other Silver Lines on a mono tracks in Sound Forge?

Best regards.
Sebastian

CosmicD
Posts: 155
Joined: Thu Feb 22, 2007 8:40 pm

Post by CosmicD » Wed Aug 05, 2009 4:04 pm

I personally own decimort and devastor and have a demo of fazortan running.

In fazortan and devastor, there will be a signal but without any effect, decimort doesn't output anything.
http://www.cosmicdreamer.be

Post Reply