About Nithonat 1.0

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
hivkorn
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm

About Nithonat 1.0

Post by hivkorn » Fri Jun 19, 2009 10:13 pm

Hello i've just download the new beta of nithonat,i noticed that there is

1 :nothing to record the grooves (recall it in other song) and the drumkit,it's normal or it's going to be fixed in next update?

2 : set the tempo to a value (ex 95 bpm) is really hard,could you decrease the sensibility of this knob? that we can set the tempo easily ? because i don't find a way to sync it with my daw.

3 : i don't find the manual!!! :)

(4 : a panner for every part of the drum???? :) )

I hope i'm not boring with my remarks...
Best regards.Nicolas

Puranon
Posts: 124
Joined: Tue Jun 05, 2007 12:40 am

Re: About Nithonat 1.0

Post by Puranon » Sat Jun 20, 2009 3:46 am

hivkorn wrote:Hello i've just download the new beta of nithonat,i noticed that there is

2 : set the tempo to a value (ex 95 bpm) is really hard,could you decrease the sensibility of this knob? that we can set the tempo easily ? because i don't find a way to sync it with my daw.
A job for direct text input.

hivkorn
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm

Post by hivkorn » Sat Jun 20, 2009 7:50 am

yep i think too

RandyBerkwick
Posts: 1
Joined: Sun Jun 21, 2009 7:59 am

Post by RandyBerkwick » Sun Jun 21, 2009 8:03 am

Holding down Ctrl whilst moving the knob seems to make it easier to make fine adjustments. Hope this helps.

Randy

hivkorn
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm

Post by hivkorn » Sun Jun 21, 2009 8:24 am

i will try it :)

User avatar
Przemek@d16
Posts: 550
Joined: Tue Nov 07, 2006 3:10 pm

Post by Przemek@d16 » Sun Jun 21, 2009 4:33 pm

...or turn the digits of the Tempo display while PattWrite and Int Sync are turned on. You can set the internal tempo precisely and quickly this way.

Cheers,
Przemek

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: About Nithonat 1.0

Post by Sebastian@d16 » Mon Jun 22, 2009 10:45 am

Hi,
hivkorn wrote:Hello i've just download the new beta of nithonat,i noticed that there is

1 :nothing to record the grooves (recall it in other song) and the drumkit,it's normal or it's going to be fixed in next update?

2 : set the tempo to a value (ex 95 bpm) is really hard,could you decrease the sensibility of this knob? that we can set the tempo easily ? because i don't find a way to sync it with my daw.

3 : i don't find the manual!!! :)

(4 : a panner for every part of the drum???? :) )

I hope i'm not boring with my remarks...
Best regards.Nicolas
We've decided to release draft of manual for Nithonat. It still needs to be tidied up by english native speaker. But I believe it'll answer to most of Your questions anyway :)

It's downloadable from User Area (add-ons).

Best regards,
Sebastian

Puranon
Posts: 124
Joined: Tue Jun 05, 2007 12:40 am

Post by Puranon » Mon Jun 22, 2009 1:14 pm

Sync with Nepheton, Drumazon, and Phoscyon and needs to be triggered via Midi note or else they will be on tempo but off beat.

Is it possible to sync Nithonat 1.0 with the vsthost yet?

hivkorn
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm

Post by hivkorn » Fri Jun 26, 2009 8:10 pm

thank you for the response.

Post Reply