"bug" ;)

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
kinkajou
Posts: 35
Joined: Tue Jun 19, 2007 10:19 am

"bug" ;)

Post by kinkajou » Thu Jan 08, 2009 12:22 pm

there is a little typo in your preset browser:
"Gruitar / by Dykov"

or is it intended to be named "Gruitar"?

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Thu Jan 08, 2009 12:35 pm

Ouch! You're right :) it's typo. Definitely Dykov plays the guitar not gruitar on movie clip ;)

Regards,
Sebastian

jarektoifl
Posts: 1
Joined: Sat Mar 21, 2009 8:35 pm
Location: Gliwice

Post by jarektoifl » Sat Mar 21, 2009 8:47 pm

Witaj Sebastian,przepraszam,ze nie po angielsku ale slabo znam ten jezyk.Przed chwila kupilem ten genialny plugin i odkrylem maly problem z Redoptorem,pod Nuendo4 i Logic8 studio(oba na macu pod OSX 10.5.6)jesli rusze jakakolwiek galeczka i nacisne RESTART PLAY(enter na klawiaturze numerycznej)to odpalaja mi sie opcje pluginu zamiast powrotu kursora w Nuendo do poprzedniego miejsca startu i odtworzenie sekwencji.Przy kazdym innym pluginie to sie nie dzieje i jest troche uciazliwe,bo trzeba kliknac gdzies w puste miejsce pluginu i tak za kazdym razem po edycji jakiegos parametru wtyczki.Najlepiej zamknac plugin i otworzyc,ale to jest bez sensu.Pozdrawiam serdecznie.

Post Reply