Eating Half of my CPU!

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Tue Oct 27, 2009 3:27 pm

GUI and sound engineering are two separate areas, we just want to make one single update that fixes all the appearing problems with current version. As I said, GUI problem with multiple instances on MacOS is fixed now. Only CPU usage still remains high, and since we've found solution for this either we're going to make it up with single update.

Best regards,
Sebastian

alienimplant
Posts: 17
Joined: Sun Apr 19, 2009 2:07 am

Post by alienimplant » Tue Oct 27, 2009 3:33 pm

That's very exciting to hear, actually. Thank you for the quick responses today.

User avatar
geronimo
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 8:29 am
Location: France

Post by geronimo » Wed Dec 30, 2009 3:32 pm

Is this resolved with version 1.20 alienimplant ? I think !
MacPro 2 X 2,66 Ghz & G5 BiPro 2 X 2,3 Ghz _ LOGIC 8 _ Digital Performer 7.02 _

alienimplant
Posts: 17
Joined: Sun Apr 19, 2009 2:07 am

1.2 - so far so good!

Post by alienimplant » Wed Dec 30, 2009 11:08 pm

I am really excited about all the latest updates. The CPU hit on all plugins seems very low and stable in my initial tests and I have had no GUI problems yet. I love the sound of these plugins so I'm pretty damn psyched. I'll be sure to voice any concerns if I discover anything, but at this point I'm a happy camper. Happy New Year!

User avatar
geronimo
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 8:29 am
Location: France

Post by geronimo » Wed Dec 30, 2009 11:13 pm

Very nice: and with the MIDILEARN, what do you think ?
MacPro 2 X 2,66 Ghz & G5 BiPro 2 X 2,3 Ghz _ LOGIC 8 _ Digital Performer 7.02 _

alienimplant
Posts: 17
Joined: Sun Apr 19, 2009 2:07 am

Post by alienimplant » Wed Dec 30, 2009 11:32 pm

It's a really nice touch, but to be completely honest, i generally automate all MIDI controls. I barely touch my keyboard or its knobs anymore. I'm glad it's there when I need it. Logic has a great MIDI learn function too built in. I think I've used it about 3 times in the last 2 years. ;]

alienimplant
Posts: 17
Joined: Sun Apr 19, 2009 2:07 am

Post by alienimplant » Wed Dec 30, 2009 11:33 pm

But don't let my wry sense of humor obscure the fact that I am OVERJOYED these plugins are fixed. I just wanted the GUIs to work and the CPU loads to be resolved. I am in fn heaven now. THANK YOU!

Post Reply