BYPASS button for ALL Silverline FX

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
kinkajou
Posts: 35
Joined: Tue Jun 19, 2007 10:19 am

BYPASS button for ALL Silverline FX

Post by kinkajou » Wed Dec 10, 2008 2:10 pm

it would be nice if there was a BYPASS button in every Silverline FX plugin.

i know there is the DRY/WET knob, but sometimes a simple BYPASS knob IS DEFINATELY quicker to handle... :wink:

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Wed Dec 10, 2008 4:43 pm

Hey,

Does it so really necessery ? ;) I need to speak with rest of D16 team about that :)

I don't see problem to include this

Best regards,
Sebastian

kinkajou
Posts: 35
Joined: Tue Jun 19, 2007 10:19 am

Post by kinkajou » Wed Dec 10, 2008 5:11 pm

mhh... necessary - for me yes.
its good to have one and the next update will come sooner or later and if it is not THAT hard to implement... do it, PLEEEAAASE! :D

Custa
Posts: 82
Joined: Wed Nov 29, 2006 1:30 pm

Post by Custa » Thu Dec 11, 2008 2:53 pm

Bypass sounds like a job for the DAW not the plug, well thats the way Logic handles it.
Hardware >

Apple 17" MackBook Pro Core 2 Duo 2.93Ghz - 4GB RAM - 320GB 7200 RPM Drive.

Apple Mac mini Core 2 Duo 2Ghz - 2GB RAM - 120GB 5400 RPM and 1TB 7200 RPM Drive


Software > Mac OS X 10.6.1, Logic Pro 8.0.2

ostiknostis
Posts: 57
Joined: Fri May 30, 2008 1:42 pm

Post by ostiknostis » Wed Dec 17, 2008 7:11 pm

Yeah, ableton bypass is easy enough to work with as well.. especially when assigned to a hotkey ;)

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Thu Dec 18, 2008 10:35 am

We could make a bypass, which would "gently" turn off the Decimort's processing path (just automated dry/wet knob internally), it indeed would sound much more pleasantly than sudden turning it off ;)

Post Reply