Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
ash100
Posts: 2
Joined: Tue Dec 21, 2010 4:57 pm

Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by ash100 » Tue Dec 21, 2010 5:02 pm

Hello everybody :-)

I bought the devastor, decimort and toraverb through the winter sale, but unfortunately none of them are working in logic 9 64 bit mode.
When I load a plugin and press play, the plugins produce one loud constant tone, while the song is playing in the background.
What can I do to fix this ?
Cheers
Andy

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by Sebastian@d16 » Tue Dec 21, 2010 9:12 pm

Hi,

Our plug-ins are only compatible with 32bit environments, that especially concerns AU format. You need to run them at the moment using 32bit mode.
64 bit versions will be released right after releasing LuSH-101.

Best regards,
Sebastian

ash100
Posts: 2
Joined: Tue Dec 21, 2010 4:57 pm

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by ash100 » Thu Dec 30, 2010 10:31 am

I know..i'm using it in logic via the 32 bit audio unit bridge, where it sometimes works and sometimes it doesn't. When do you think the 64 bit versions are released, aproximately ??

Cheers
Andy

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by Sebastian@d16 » Thu Dec 30, 2010 8:37 pm

Bridging does not solve all problems, it's always probable that some issues may occur.

I'm sorry, i cannot give you any approximate release date. First we're going to provide x64 (windows 64bit) and RTAS versions of our plug-ins, right after releasing LuSH-101. Next we'll take care about AU 64bit.

Best regards,
Sebastan

cony
Posts: 2
Joined: Mon Jan 31, 2011 11:39 am

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by cony » Mon Jan 31, 2011 11:46 am

...same problem for me ! ....a contant tone and bug when i "play" on my space bar !
Today is the last day of "winter sale" but i can't use your AU plugins anymore, i wanted to buy some more !
:(

Cony
(Macbook 2Ghz/2Go-Tiger 10.411)
LIVE7

User avatar
kevaquarian
Posts: 16
Joined: Sat Jun 26, 2010 3:35 pm

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by kevaquarian » Sat May 14, 2011 10:26 am

I'm aching for 64-bit too - such a shame to have great plugz sitting dormant on the hard drive! :(

Anyway, see the latest news on 64-bit release at the bottom of the following thread (but don't get excited - there's no release date!):

http://www.d16.pl/forum/viewtopic.php?f=33&t=1944

Cheers,

Kev

:)
Mac Pro 8-core 2.8GHz 14GB RAM
Logic 9.1.3 64-bit mode
Spectrasonics/NI Komplete/BFD2/IK/PLAY/Softube/Altiverb etc
RME Fireface 400
Focusrite Octopre
http://my.music-jobs.com/kevin.edge

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by Sebastian@d16 » Mon May 16, 2011 10:29 am

Hi,

That's true, we're going to release 64bit versions of whole our current software line earlier than we expected, i mean before release of LuSH-101, and for both platforms (MacOS and Windows).

Best regards,
Sebastian

User avatar
kevaquarian
Posts: 16
Joined: Sat Jun 26, 2010 3:35 pm

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by kevaquarian » Mon May 16, 2011 11:15 am

Great stuff Sebastian!

Thanks for fully confirming this!

Bring it on!

:)
Mac Pro 8-core 2.8GHz 14GB RAM
Logic 9.1.3 64-bit mode
Spectrasonics/NI Komplete/BFD2/IK/PLAY/Softube/Altiverb etc
RME Fireface 400
Focusrite Octopre
http://my.music-jobs.com/kevin.edge

formant
Posts: 1
Joined: Thu Jun 09, 2011 7:04 am

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by formant » Fri Jun 10, 2011 1:12 pm

Good to hear the 64bit version will be out soon, just bought Cubase 6 (64bit).

User avatar
kevaquarian
Posts: 16
Joined: Sat Jun 26, 2010 3:35 pm

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by kevaquarian » Fri Jun 10, 2011 1:25 pm

Yep - I'm really excited about finally getting to use these plugins! I've now got the whole set, having bought about 3 before, and now topped up via the group buy....

Bring it on D16!


Thanks!!


:-)
Mac Pro 8-core 2.8GHz 14GB RAM
Logic 9.1.3 64-bit mode
Spectrasonics/NI Komplete/BFD2/IK/PLAY/Softube/Altiverb etc
RME Fireface 400
Focusrite Octopre
http://my.music-jobs.com/kevin.edge

User avatar
kevaquarian
Posts: 16
Joined: Sat Jun 26, 2010 3:35 pm

Re: Devastor + Logic 9 64 bit mode, making one constant tone

Post by kevaquarian » Wed Oct 19, 2011 1:51 pm

Please update us about 64-bit?

To say you're not gonna fix 32-bit bridge compatibility, and instead move straight to 64-bit is cool, but it's now been WAY too long in my opinion?

When can we expect it please?

I cannot use your plugins in my projects at the moment, as I work solely in 64-bit.
Mac Pro 8-core 2.8GHz 14GB RAM
Logic 9.1.3 64-bit mode
Spectrasonics/NI Komplete/BFD2/IK/PLAY/Softube/Altiverb etc
RME Fireface 400
Focusrite Octopre
http://my.music-jobs.com/kevin.edge

Post Reply