Enable multiple outputs not available

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions

Enable multiple outputs not available

Postby dubgil » Wed Oct 06, 2010 11:24 pm

I have Live 8.1.3 and the latest verson of Nepheton on a Win7 machine.
For whatever reason I am not able to assign the parts to different outputs.

- canyone advise what I should be looking for to enable them? They are all greyed out, not an option for me to select.
dubgil
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 06, 2010 11:18 pm

Re: Enable multiple outputs not available

Postby Sebastian@d16 » Thu Oct 07, 2010 8:41 am

Hi,

What do you do? When you want to use multiout option you need to insert extra audio tracks and re-route their inputs on Nepheton. And of course you need to change instruments' outputs on Nepheton's GUI.

Best regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1518
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Enable multiple outputs not available

Postby Puranon » Thu Oct 07, 2010 11:52 am

When we select the Mono Option, we still need the Master Output to be Stereo.
Puranon
 
Posts: 123
Joined: Tue Jun 05, 2007 12:40 am


Return to NEPHETON

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron