Nepheton and Logic 9.1.1

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
RasmusBailey
Posts: 2
Joined: Tue Jun 01, 2010 9:51 am

Nepheton and Logic 9.1.1

Post by RasmusBailey » Tue Jun 01, 2010 9:54 am

i cant get my Nepheton to showup in logic..... not in the AUmanager or anywhere?? HEELP

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Nepheton and Logic 9.1.1

Post by Sebastian@d16 » Tue Jun 01, 2010 10:28 am

Hi,

Take a look into:

"/Library/Audio/Plug-Ins/Components" directory on your MacHD and check out if there's a
"Nepheton.component" file?

Are there other AUs you use too?

Best regards,
Sebastian

RasmusBailey
Posts: 2
Joined: Tue Jun 01, 2010 9:51 am

Re: Nepheton and Logic 9.1.1

Post by RasmusBailey » Tue Jun 01, 2010 10:49 am

it´s there along with my Jupitor V8 and My Prophet. (i have some issues with Prophet as well)

it seems that if i run Logic in 32bit everything works??

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Nepheton and Logic 9.1.1

Post by Sebastian@d16 » Wed Jun 02, 2010 1:18 pm

Hi,

We wrote to Apple regarding to this issue and waiting for their answer. At this moment solution is using Logic 9.1.x in 32bit mode.

Best regards,
Sebastian

Post Reply