Why 2 level programming?

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions

Re: Why 2 level programming?

Postby LiquidProj3ct » Thu Sep 02, 2010 9:45 pm

Puranon wrote:In version 2 we should be able to use live MIDI input to program the internal step sequencer.


As a by-product of this, I think we could switch pattern with a MIDI controller in INT SEQ.
LiquidProj3ct
 
Posts: 115
Joined: Sun Mar 08, 2009 8:01 pm

Re: Why 2 level programming?

Postby Sebastian@d16 » Mon Sep 06, 2010 10:02 am

As a by-product of this, I think we could switch pattern with a MIDI controller in INT SEQ.


This will be done as we did in Phoscyon 1.8, the midi input will work in Native mode to, for switching patterns. I suppose this will be even included within the update.

In version 2 we should be able to use live MIDI input to program the internal step sequencer.


Yes. This is definitely what we intend to do in 2.x version

Best regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1518
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Why 2 level programming?

Postby Puranon » Fri Oct 19, 2012 5:19 pm

In version 2x per step access has to be disabled by default. Temporarily re-enabled using a Modifier Key like CTRL.
Puranon
 
Posts: 123
Joined: Tue Jun 05, 2007 12:40 am

Re: Why 2 level programming?

Postby Sebastian@d16 » Mon Oct 22, 2012 11:44 am

Hi,

It is a plan to make all visible controls MIDI programmable :)

Best regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1518
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re:

Postby s-tek » Tue Jan 22, 2013 9:49 am

Puranon wrote:It should be 1 click on/off for fast editing just the way the 808 works. Holding ctrl can give that 2 level accent editing Drumazon has.


:!: :!: :!:

same for drumazon please!!!
audiolabor-label.de
User avatar
s-tek
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 17, 2007 10:39 pm
Location: Berlin | Germany

Re: Why 2 level programming?

Postby Sebastian@d16 » Tue Jan 22, 2013 11:59 am

Once we implement this feature in one machine it'll instantly appear in the others :) .. and in Phoscyon too.
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1518
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Previous

Return to NEPHETON

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron