snare pitch

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
tguzzardo
Posts: 82
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:49 pm
Location: Hunt, Texas
Contact:

snare pitch

Post by tguzzardo » Sat Apr 07, 2007 9:52 pm

is there a way i can get the snare pitch to go any higher? or is that just the limit? could you guys pm me a code to put in or something....... or is it not just possible?

rhythmtech
Posts: 24
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:50 am
Location: Dublin

Post by rhythmtech » Sat Apr 07, 2007 10:17 pm

sample it at highest pitch then load it into sampler and re-pitch
www.myspace.com/rhythmtechnologies
www.myspace.com/damagedtrax

tguzzardo
Posts: 82
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:49 pm
Location: Hunt, Texas
Contact:

Post by tguzzardo » Sat Apr 07, 2007 10:18 pm

i still want the noise to be the same pitch ;)

jjsr
Posts: 17
Joined: Wed May 30, 2007 3:10 pm

Post by jjsr » Fri Sep 07, 2007 9:21 pm

Hi!

You can use 'tune depth' to raise the pitch (and attack!!) slightly.
If you don't want to export/import in a sampler... look for 'Hemathom' from Ohm Force. This plug allows you to pitch any incoming signal without killing formants...! Try it!
greetz ***jjsr***

Post Reply