Changing output settings in drumazon in cubase 4 ?

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
wintersun
Posts: 4
Joined: Fri Dec 15, 2006 9:37 am

Changing output settings in drumazon in cubase 4 ?

Post by wintersun » Wed Mar 28, 2007 3:42 pm

ive read your tutorial about changing output settings in drumazon.
it doesnt make any sense.
you do not describe what you have to change the output state to in the xml editor.
for example how on earth are you supposed to change the master stereo outputs to 10 individial mono outs ?
Is it possible ?

User avatar
Przemek@d16
Posts: 550
Joined: Tue Nov 07, 2006 3:10 pm

Post by Przemek@d16 » Wed Mar 28, 2007 9:08 pm

It's described here http://www.d16.pl/forum/viewtopic.php?t=389

You can define wheter master output is present or not and if it's present how many channels it will have.

Individual outputs are always present and you can define only whether they are stero or mono type.

But managing the outputs in the host environment is strictly dependent on specific host.

Cheers,
Przemek

mikeburns
Posts: 4
Joined: Sun Apr 20, 2008 6:06 am

Post by mikeburns » Sun Apr 20, 2008 6:20 am

Hi there the xml file doesnt seem to download correctly

could you post a link that works?

I have also tried creating my own xml file but obviousl

there is more code in it than you supplied on the forum page

so it just stops drumazon from booting up, id like to get this

working first before making any investments.

Thanks

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Post by Sebastian@d16 » Sun Apr 20, 2008 1:19 pm

Hi,

We're terribly sorry for a broken link, now it works, please try again.

Best regards,
Sebastian

Post Reply