Page 1 of 1

Mapping Drumazon shuffle.

Posted: Wed Jan 16, 2013 5:01 pm
by Kevin King
Is it possible to map / midi learn the shuffle knob in Drumazon?

Drumazon will recognize my controller within Ableton but will not assign to when it comes to shuffle. Both in AU and VST.

Perhaps a silly question but I would love to do this and have not found anything on here about it exactly.

Please let me know.

And FYI this plug in is awesome!!

Thanks

Re: Mapping Drumazon shuffle.

Posted: Thu Jan 17, 2013 12:18 pm
by Sebastian@d16
Hi Kevin,

I'm sorry, but it's not possible to map / automate any of the parameters in Drumazon (also in all our Drum Machines) not related directly to the sound (like editing functions, step buttons). Only synthesis parameters are automatable / MIDI assignable. We're going to change this within 2.x upgrade we do plan to release in a future, however i'm unable to tell you when it could be.

Best regards,
Sebastian

Re: Mapping Drumazon shuffle.

Posted: Tue Jan 22, 2013 1:40 am
by Kevin King
Thanks for the response, I will look forward to the next update
but in the mean time I can not thank you guys enough for this plugin :)
Drumazon is amazing

K