Drumazon in Ableton Drumrack

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
Behaviour
Posts: 2
Joined: Sun Aug 19, 2012 6:41 pm

Drumazon in Ableton Drumrack

Post by Behaviour » Mon Aug 20, 2012 10:34 am

Hi

I have been trying to import each drumtrack in drumazon into Ableton lives Drum rack.

To start with I put the Drumazon AU into track one of Drumrack (C1) then I follow with an external instrument on the following pads.

I then set the receive / play on the I/O to what they should be i.e Kick is C1 receive and C1 play.

My main problem is sending the audio from Drumazon back to its correct channel/.

What I get just now is the midi being sent from the individual channel and then all the audio going back to the kick channel and not in there separate tracks within drumrack.

I know this procedure works as I have done it many times with microtonic and other programs but Drumazon does not seem to do the last part.



Please I would really appreciate some help on this thanks .

D :)

Behaviour
Posts: 2
Joined: Sun Aug 19, 2012 6:41 pm

Re: Drumazon in Ableton Drumrack

Post by Behaviour » Mon Aug 20, 2012 11:55 am

I have figured it out :D

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon in Ableton Drumrack

Post by Sebastian@d16 » Wed Aug 22, 2012 9:07 am

Hi,

Thank you for letting us know that you've managed to resolve this issue.

Best regards,
Sebastian

Post Reply