Pattern Change via MIDI Keyboard

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Post Reply
wild cowboy
Posts: 3
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:51 pm

Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by wild cowboy » Tue Jan 03, 2012 12:59 pm

Hi,
I'm using the demo Versions of your Products.
How is it possible to make pattern changes with the midi-keyboard in Drumazon/Nepheton, like in this video?

http://www.youtube.com/watch?v=Ov8aYY_90QI&feature=gv

I tried in host-mode, but i can't sync the start-point to the measure of my project.
In Phoscyon(demo) it works perfectly.
Is this a bug or is it a restriction of the Demo?
MacPro(2,8 GHz Quad),NI Audio Kontrol 1,Mackie d.4pro, Novation 61 SL MK2, Logic pro 9.1.6, NI Komplete 6

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by Sebastian@d16 » Tue Jan 03, 2012 1:30 pm

HI,

That was old version, not based on our current framework, and it's still available in User Area (add-ons tab, version 1.0.3 - but it's only VST, not AU) to download.

We'll try to include this feature in 64bit updates, namely making step buttons respond-able for midi notes when you play patterns (in native mode) - just like Phoscyon now works.

Best regards,
Sebastian

wild cowboy
Posts: 3
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:51 pm

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by wild cowboy » Tue Jan 03, 2012 3:01 pm

Hi Sebastian,

Thanks for your quick answer!
well... waiting for buying the new versions...
any release date...? :wink:

regards
MacPro(2,8 GHz Quad),NI Audio Kontrol 1,Mackie d.4pro, Novation 61 SL MK2, Logic pro 9.1.6, NI Komplete 6

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by Sebastian@d16 » Tue Jan 03, 2012 3:25 pm

Hi,

Release candidates of upcoming Classic Boxes updates will be available for our customers in a half of this month, however just like i said; i'm not sure if this feature will be included within those updates.

Best regards,
Sebastian

wild cowboy
Posts: 3
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:51 pm

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by wild cowboy » Tue Jan 03, 2012 4:07 pm

Thanks!
MacPro(2,8 GHz Quad),NI Audio Kontrol 1,Mackie d.4pro, Novation 61 SL MK2, Logic pro 9.1.6, NI Komplete 6

hamboy
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:11 pm

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by hamboy » Wed Feb 29, 2012 6:46 pm

Why has this feature not been included with the latest update? surely people would want to use drumazon in this manner??

As for installing the older version- my computer wont let me as it says i have a newer version installed. Ive tried deleting everything to do with it but it seems there must be files associated with it hidden in my computer somewhere which I cannot delete.

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by Sebastian@d16 » Thu Mar 01, 2012 10:44 am

Hi,

Oh, it escaped ours attention. We'll definitely add this feature and release new updates of drum machines soon.

Im sorry.

Best regards,
Sebastian

hamboy
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:11 pm

Re: Pattern Change via MIDI Keyboard

Post by hamboy » Sat Mar 03, 2012 12:29 am

if u cud, that'd be great thanks.

Post Reply