Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions
Raphie
Posts: 7
Joined: Fri Jun 25, 2010 8:44 am

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Raphie » Sat Dec 31, 2011 6:53 am

Today is the long awaited big x64 day then? couldn't sleep last night, all excited :mrgreen:

Bring them on (Drumazon and Nepheton x64 that is :D )

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Sebastian@d16 » Mon Jan 02, 2012 10:32 am

Hi Raphie,

We made it with SilverLines, but due to some glitches the 64bit release candidates of Classic Boxes shall be delivered to our customers in a half of January. I'm sorry.

Best regards,
Sebastian

User avatar
s-tek
Posts: 52
Joined: Tue Jul 17, 2007 10:39 pm
Location: Berlin | Germany
Contact:

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by s-tek » Mon Jan 02, 2012 1:48 pm

sounds good. look forward to it! will be the sounds also updated?
I think the bassdrum sounds still not good enough.
in example if you add more than 50% decay to it. may cause its digital?

and will the midi export finally come also???
audiolabor-label.de

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Sebastian@d16 » Mon Jan 02, 2012 3:16 pm

HI,

We are not going to apply any changes into synthesis to assure compatibility with previous versions (that includes rescaling parameters' ranges etc). We'll maybe make some improvements in sound quality.

Midi export is planned for 2.x version (pattern drag'n'drop onto midi track function)

Best regards,
Sebastian

User avatar
s-tek
Posts: 52
Joined: Tue Jul 17, 2007 10:39 pm
Location: Berlin | Germany
Contact:

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by s-tek » Mon Jan 02, 2012 4:33 pm

thanks for that info.
but in which year will a 2.x version finally come out? :lol:
audiolabor-label.de

usrfobiwan
Posts: 56
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:52 pm

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by usrfobiwan » Mon Jan 16, 2012 2:36 pm

Notification: Its half January.
Mascletas: "The most accurate simulation of thunder, humans can simulate..."

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Sebastian@d16 » Tue Jan 17, 2012 10:55 am

Hi,

We're aware of that and we're sorry that Classic Boxes update Release Candidates haven't been released yet, but due to issue that has been discovered in SilverLine 1.3 Release Candidates that also affects Classic Boxes, we need some time to fix this before releasing.

It won't take long.

Best regards,
Sebastian

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Sebastian@d16 » Wed Feb 01, 2012 10:49 am

Hi,

The release candidates of new updates of all Drum Machines (32bit and 64bit) are now downloadable from User Area (add-ons tab).

Best regards,
Sebastian

usrfobiwan
Posts: 56
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:52 pm

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by usrfobiwan » Wed Feb 01, 2012 2:05 pm

Awesome! Lets test the RC and provide some feedback :)
Mascletas: "The most accurate simulation of thunder, humans can simulate..."

Raphie
Posts: 7
Joined: Fri Jun 25, 2010 8:44 am

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Raphie » Fri Feb 03, 2012 5:22 pm

So far so good! had a few unexpected shutdowns of cubase while loading some older project, but not sure this is due the new Drumazon or the buggy Jbridge wrapper used in the old project
but for new projects, seems to work like a charm! thnx for that. will keep on testing and come if i find anything weird that can be reproduced. But for now Well done!!

User avatar
Sebastian@d16
Posts: 1524
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Re: Drumazon on Win7 x64 + C5 x64

Post by Sebastian@d16 » Mon Feb 06, 2012 10:28 am

Hi Ralphie,

Using 32bit => 64bit jBridge on a project, and then trying to load the same project with 64bit native versions of the plug-ins without using JBridge could cause some issues. But unfortunately we cannot do anything about this, since we do not know what extra informations (and how) are added to "jbridged" Drumazon. I also experienced some issues with Cubase 6 and older projects that utilized jBridge, in my case i got SilverLine plug-in loaded up with default settings instead the one i had stored within project, i finalized it using 32bit plug-in and jBridge.

Best regards,
Sebastian

Post Reply