Search found 5 matches

by dr.wackler
Fri Aug 15, 2008 11:39 pm
Forum: FAZORTAN
Topic: Stereo Phase
Replies: 8
Views: 16904

By the way, another thing I noticed when feeding Fazortan with a mono signal: The more you turn the "offset" parameter of LFO1 towards "max", the more mono a signal becomes (in this case with "stereo phase" set to values other than 0°, even when set to 180°). At "max" it's completely mono. Is that...
by dr.wackler
Fri Aug 15, 2008 11:24 pm
Forum: FAZORTAN
Topic: Stereo Phase
Replies: 8
Views: 16904

Jacek@d16 wrote:Please send me an Ableton project file
Done. Quoted the thread title in the subject of the mail.

by dr.wackler
Fri Aug 15, 2008 7:31 pm
Forum: FAZORTAN
Topic: Stereo Phase
Replies: 8
Views: 16904

Jacek@d16 wrote:Which host are You using?
This was in Live 6.0.10.
Jacek@d16 wrote:Stereo phase has nothing to do with the input sound
Sure, I know. I just fed it with a mono sound (on a stereo track btw.) to confirm and make sure it's not a stereo movement from the source signal itself that I hear.

by dr.wackler
Fri Aug 15, 2008 3:14 pm
Forum: FAZORTAN
Topic: Stereo Phase
Replies: 8
Views: 16904

Re: Stereo Phase

Weird, after removing the AU from the track and instantiating it again, it works like expected. But after a while the "Stereo Phase" knob again has no effect. Is this some kind of demo restriction? Would surprise me, since all the other parameters still work like expected - just "Stereo Phase" stops...
by dr.wackler
Fri Aug 15, 2008 2:49 am
Forum: FAZORTAN
Topic: Stereo Phase
Replies: 8
Views: 16904

Stereo Phase

Hi,
i am trying the Audio Unit demo.

The "Stereo Phase" parameter seems to have no effect. Even when turned to 0°, while Fazortan is fed with a mono signal, it clearly produces stereo movement.

A bug, or user error?