Volume in Nithonat

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions

Volume in Nithonat

Postby hivkorn » Sun Jun 14, 2009 10:08 am

hello i bought nithonat there is a few now,and the only stuff i have to tell about it is about the volume, even with the volume tune on the higher level it's too low,do you plan to raise the volume in the final release?
hivkorn
 
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm

Postby Jacek@d16 » Sun Jun 14, 2009 9:18 pm

We'll check it and if it is really necessary it will be fixed to about 0dB
Plugins sound master
User avatar
Jacek@d16
 
Posts: 339
Joined: Fri Mar 03, 2006 11:34 am
Location: Katowice/Poland

Postby Sebastian@d16 » Mon Jun 15, 2009 9:19 am

Hi,

I've just briefly checked Nithonat within Cubase 5 and Fl Studio 8. I made all instruments playing at once with default volume settings (half) without accent and following volume values I've got:

In Cubase 5 : 2.6 dB (Clipping)
In Fl Studio 8 : -0.9 dB (Safe value)

It's not too low. If in a host You use the value is low, do not hesitate to raise it using some additional plug-in or just gain value on mixer, because internally (plug-in and host's mixer) all calculations are made using double float values (real numbers) and these are extremely precise.

Best regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1516
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland

Postby hivkorn » Fri Jun 19, 2009 3:36 pm

okay :) , i 've just check to update wow! GREAT the GUI is WONDERFULL!
hivkorn
 
Posts: 18
Joined: Sun Mar 09, 2008 1:50 pm


Return to NITHONAT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest