Drumazon 1.6.2 x64 not working in Studio One 3.0.2 x64

Share your experience, tips & tricks, show off your music. Wishes, ideas and feature suggestions

Drumazon 1.6.2 x64 not working in Studio One 3.0.2 x64

Postby BramVB » Sun Oct 04, 2015 4:21 pm

Hi,

I have been trying to get Drumazon x64 (1.6.2) and Nepheton x64 (1.6.2) to work in Studio One x64 (3.0.2) on latest Windows 10 version. Phoscyon is the only one that works for some reason.
But Drumazon and Nepheton just won't show up in my VSTi folder.
I have basically tried everything. From installing the right framework to re-installing everything. Is there a solution for this problem?

Thanks in advance.
BramVB
 
Posts: 6
Joined: Sun Sep 27, 2015 7:14 am

Re: Drumazon 1.6.2 x64 not working in Studio One 3.0.2 x64

Postby Sebastian@d16 » Mon Oct 05, 2015 10:41 am

Hi,

We have here workstation with exactly same configuration as yours and all D16 plug-ins works here perfectly fine (Studio One 3 x64 + Windows 10), so it's not a matter of compatibility with Win10. Are you certain the drum machines were installed to the proper VST folder (the one Studio One scans for the plug-ins for)?

Also try out applying the solution from this FAQ's entry, because missing runtime libraries may be a reason of this problem:
http://helpdesk.d16.pl/knowledge_base/article/97

Btw. don't forget to reset plug-in blacklist after that in Studio One (Options -> Locations -> VST Plug-ins -> Reset Blacklist button).

Let me know if that helped,

Kind regards,
Sebastian
User avatar
Sebastian@d16
 
Posts: 1516
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:20 pm
Location: Katowice/Poland


Return to DRUMAZON

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest